Producent Hip-Hop Napisano 27 lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 lipca 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam do Was pytanie. Posiadam kartę muzyczną zintegrowaną Realtek HD Audio. Posiadam też kolumny od wyżej wymienionej wieży. I teraz pytanie czy karta albo i caly PC uciągnie kolumny same bez wieży? Wiem, że są przejściówki z tych kabli do komputera [line in - mini jack], więc z tym nie będzie problemów myślę.Dane komputera:Procesor: Intel Quad 2.4GHzRam: 2gbKarta graficzna. Radeon hd2600 pro 512mb Kolumny:2x45 W RMS/ Impedacja: 6 Omów xD 3- drożny bass reflexProszę o pomoc, z góry dziękuję . Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 27 lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 lipca 2008 Do komputera możesz podłączyć jedynie kolumny aktywne, czyli mające wewnętrzny wzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Producent Hip-Hop Napisano 27 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2008 a wzmacniacz nie może być kupiony oddzielnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 lipca 2008 z karty do wzmaka a kolumny pod niego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Producent Hip-Hop Napisano 27 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2008 a orientujesz sie gdzie taki wzmacniacz i za ile? no i czy karta mi nie wybuchnie xD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 28 lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 lipca 2008 zależy jaki wzmacniacz szukasz jakie to są dokładnie kolumny - do czego to chcesz itd itp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 28 lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 lipca 2008 Czyżby Forum AUDIO robiło się stricte komputerowym ? Moim skromnym zdaniem, i bez obrazy proszę, od takich problemów są fora na portalach komputerowych. Bo jak można na tym Forum podejść pod audiofilsku do tematyki związanej z kartami muzycznymi w komputerze gdzie na każdej płycie głównej siedzi inna ? I problem czy nie wybuchnie w takim przypadku jest z natury śmiesznie organoleptyczny. Czyli albo pierdyknie albo nie. Po prostu uważam, że z takimi tematami to nie ten adres bo tutaj nie ma i nie powinno być speców od High Endu z Sound Blasterów i innych Creativów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts