Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam do Was pytanie. Posiadam kartę muzyczną zintegrowaną Realtek HD Audio. Posiadam też kolumny od wyżej wymienionej wieży. I teraz pytanie czy karta albo i caly PC uciągnie kolumny same bez wieży? Wiem, że są przejściówki z tych kabli do komputera [line in - mini jack], więc z tym nie będzie problemów myślę.
Dane komputera:
Procesor: Intel Quad 2.4GHz
Ram: 2gb
Karta graficzna. Radeon hd2600 pro 512mb

Kolumny:
2x45 W RMS/
Impedacja: 6 Omów xD
3- drożny bass reflex

Proszę o pomoc, z góry dziękuję icon_wink.gif. Pozdrawiam icon_wink.gif
Napisano
Czyżby Forum AUDIO robiło się stricte komputerowym ? Moim skromnym zdaniem, i bez obrazy proszę, od takich problemów są fora na portalach komputerowych. Bo jak można na tym Forum podejść pod audiofilsku do tematyki związanej z kartami muzycznymi w komputerze gdzie na każdej płycie głównej siedzi inna ? I problem czy nie wybuchnie w takim przypadku jest z natury śmiesznie organoleptyczny. Czyli albo pierdyknie albo nie. Po prostu uważam, że z takimi tematami to nie ten adres bo tutaj nie ma i nie powinno być speców od High Endu z Sound Blasterów i innych Creativów.