Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
no więc do mp3 to już nie ma aż takie dużego znaczenia, owszem różnice są zauważalne
Powiem tak, jeżeli chodzi o kompa mam porównanie dzwiękowe takie
zintegrowana karta która jest na płycie głownej Asus (590 de luxe) - jest b.podstawowym sprzętem
do tego mam możliwość odsłuchu 2 innych kart; mianowicie
- jedna z pierwszych zewnętrznych kart Creative - Extigy (kupiłem ją chyba 7 lat temu) - jakość w porównaniu z tym co jest dodane do płyty Asusa jest wyższa
i ostatni mój nabytek sprzed 2 lat Creative X-Fi Elite Pro - tu juz nie ma takiej różnicy jak występuje pomiędzy integrownym dzwiękiem a Extigy
Generalnie słucham w stereo na Creative T20 - i jak na kompa jest naprawde dobrze

Chociaż chyba zewnętrzna karta i T20 pojdą na allegro bbo mam chrapke na T40 większe stereo biurkowe

PS. Perkoz_1 czekałem aż nadejdą Twoje słowa icon_smile.gif święte słowa, cóż ktoś pyta odpowiadam.
PSS. od tego jest dział faktycznie jak już PC-Audio
Napisano
No dobrze. Czyli co mam robić? X-Fi czy Prodigy? różnica 150zł...

Cytat

PS. Perkoz_1 czekałem aż nadejdą Twoje słowa icon_smile.gif święte słowa, cóż ktoś pyta odpowiadam.
PSS. od tego jest dział faktycznie jak już PC-Audio

Wiem wiem sorki..było za późno kiedy zobaczyłem ten dział. No ale jakby nie było to Genius 2000x to zestaw stereo niekoniecznie do kompa. icon_wink.gif