matimdc Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 Witam Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc przeslania dzwieku z projektora epson eh-tw5300 na aplitunerem onkyo tx-nr676e za pomoca kabla hdmi ? Niestety tylko taki kabel mam pociagniety pod sufitem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 może czegoś nie rozumiem, ale projektor jest tylko "odbiorcą", nie "nadawcą". a HDMI w nim jest wejściem, a nie wyjściem. Co jest źródłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimdc Napisano 2 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2018 Zrodlem bedzie pc podlaczony do projektora przez kabel vga albo hdmi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 w takim razie dźwięk do ampli KD musisz puścić bezpośrednio z PC, a nie przez projektor. Zawsze możesz poprzez HDMI z PC puścić i obraz i dźwięk do Onkyo, a z Onkyo HDMI obraz do projektora i masz problem z głowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimdc Napisano 2 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2018 A czy podlaczenie przez kompa a nie bezposrednio projektor ampli powoduje jakas utrate jakosci dzwieku ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 (edytowany) nie bardzo rozumiem... Ty nie podłączasz niczego przez kompa, tylko (to co ja Ci zaproponowałem) przez ampli KD, albo (to co Ty chcesz zrobić, ale nie mam pomysłu jak i w ogóle nie wiem po co?!) przez projektor. Komp w tym wypadku jest głównym źródłem obrazu i dźwięku. Chyba, że coś źle interpretuje Edytowano 2 października 2018 przez Markcox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 Ale zakręcił. Podłączasz tak 2 godziny temu, Markcox napisał: Zawsze możesz poprzez HDMI z PC puścić i obraz i dźwięk do Onkyo, a z Onkyo HDMI obraz do projektora i masz problem z głowy Koniec tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimdc Napisano 2 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2018 Heh troche zakrecilem ale dzieki za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts