D3e Napisano 13 października 2018 Udostępnij Napisano 13 października 2018 Witam, mam problem z podłączeniem telewizora do wzmacniacza Marantz pm6006. Przy podłączeniu chcinchami słychać buczenie, a dźwięk gdzieś daleko w tle. Próbowałem pud różne wejścia- skutek ten sam. Grzebałem w opcjach tv- nic z tego. Coś mogę robić źle? Podłączenie optykiem odpada, bo mam już zajęte 2 wejścia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 14 października 2018 Udostępnij Napisano 14 października 2018 (edytowany) Raczej optyk zostaje. Mam Panasa i nie ma wyjścia chinch.Optyczne tak. Gniazda optyczne masz zajęte, ale sprawdzić możesz? Edytowano 14 października 2018 przez Mar Ka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3e Napisano 14 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2018 Mój ma wyjście 2xchinch, to jeszcze stara plazma. Miałem wcześniej podpięte pod amplituner Yamahy i normalnie działało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 14 października 2018 Udostępnij Napisano 14 października 2018 To zmień kable RCA na chwilę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 października 2018 Udostępnij Napisano 14 października 2018 A podłącz na chwile optykiem, zobacz czy wtedy jest dobrze? Czy to nowy wzmak? Jakimi analogami podłączasz ? tymi samymi co z starą Yamaha? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts