Fafniak Napisano 14 października 2018 Udostępnij Napisano 14 października 2018 Teoretycznie do wtyków neutrika wchodzą kable 7,3mm Ja mam 9mm ale wydaje się mi że jak podetnę te plastiki wewnętrzne powodujące docisk kabla to chyba wcisnę 9tkę ? Chyba że ktoś może polecić dobrze wykonany wtyk RCA ( nakamichi dokręcany odpada) który trzyma wymiary ? Wolę kupować w kraju... znalazłem coś takiego : https://www.blackdotaudio.eu/wtyki-rca-cinch-kacsa-rp-412st-srebro-na-kabel-10mm-zestaw-4-szt-p-3206.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 października 2018 Udostępnij Napisano 18 października 2018 (edytowany) Najlepiej nie kombinuj i wybierz wtyczki do przewodów o średnicy 9 mm. Np. takie: WBT-0144 Edytowano 18 października 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2018 To są kolejne wersje "nakamichi' z nowymi napisami i lekko zmienioną zewnetrzną formą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 października 2018 Udostępnij Napisano 18 października 2018 (edytowany) To jest klasyczny model WBT z możliwością mocnego zaciśnięcia wtyku na masie przez dokręcenie. Edytowano 18 października 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2018 Nie chce już tych dokręconych. Przez takie wtyki zrobiłem sobie kłopot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts