Arturas Napisano 10 listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 listopada 2018 Ja jednak sprzedam Aurora 1000 i kupię Celan 902 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 10 listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 listopada 2018 Dobry wybór ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawełP Napisano 16 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Koniec końców, wybrałem zestaw marantz pm6006, heco aurora 700, chromecast audio. Pozwoliło mi to zmieścić się w moim budżecie i jak dla mnie, gra bardzo przyjemnie. Dla osób, które obawiają się problemów akustycznych, jak wszyscy na forum mówią, trzeba testować w domu. U mnie jest naprawdę słabe położenie, a gra przyjemnie, bez dudnienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 I pod meble kolor kolumn pasuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez MK Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Nie zagrzeje ci się ten wzmacniacz w tej półce ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawełP Napisano 16 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Wzmacniacz ma jeszcze 5cm miejsca na górze. Półka ma listwę, która optycznie zmniejsza wnękę, ale miejsce tam jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Marantz się wyjątkowo mało grzeje. Ale jakbyś chciał posłuchać głośniej to też proponuje zapewnić mu lepszą wentylację. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts