geniula58 Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Mam amplituner kina domowego Onkyo TX RZ 820 i sześć głośników do kina domowego monitory audio bronze 6 i mam pytanie jakie kable by dobrze dopasować do tego sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Albo zwykłe OFC miedziane 99,99% , albo ładne melodiki purple 2x1,5mm / 2x2,5mm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Co masz na mysli? Jakiej firmy? Czy jaka srednica kabla...? Jesli to drugie to google wpisalem twoj temat i wszystko masz jak na tacy:) A jak nie wiesz jakiej firmy to tak jak kubak napisal ofc sa na aukcji za 4-6zl za metr srednica 2x2,5. Jesli chcesz cos lepszego to kup kilka firm po metrze i musisz sam odsluchac czy slyszysz roznice. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Melodika tu się sprawdzi bo nieco ostudzi wysokie tony. Ale ja i tak polecam tani oehlbach 2x2.5mm Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Ja kupiłem od spec-kable na allegro "POLSKI kabel przewód głośnikowy miedź Cu 2x2,5mm" teraz ma za 2,49zł od metra. Porównywałem z kilkoma kablami droższymi 20-40zł w tym melodika i nie słyszałem rożnicy. Amplituner Yamaha 683. Przy Onkyo TX RZ 820 może coś tam usłyszysz hehe/ Ale biorę pod uwagę ,że kupisz kabel 20zł x20metrów to wydatek już 400zł czy warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts