Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
3 godziny temu, kaczer napisał:

Nie bardzo rozumiem. Odwiedziłem sklep zarówno S4home jak i Q21. Forum to forum, a sklep to sklep.

chodzilo mi ,ze jak szukalem amplitunera i nie wiedzialem jakiego wybrac to przejrzałem setki stron. Fora rozne. Trafiłem na te forum i chcialem dostac porade i zapewnienie przed i po kupnie ,ze sprzet spelni moje oczekiwania. Po moich ogledzinach z tego forum stwierdziłem ,ze najbardziej odpowiedni będzie s4home i u niego zamówię nowy amplituner. Mieszkam za daleko żeby odwiedzić osobiscie ktorys ze sklepów dlatego dla  mnie wchodzi w gre tylko internet. A stacjonarne sklepy w moim mieście to cenia się (ceny wyższe niż z allegro i do tego wciskają ,że mają w promocji teraz :) ) oraz bez mozliwosci odsluchu w atmosie, a za wypozyczenie sprzetu do domu 100-200zł i przy kupnie odliczą :). A to czy teraz jestem zadowolony z kupna amplitunera to  nie będę się wypowiadał bo długaaa historia

Edytowano przez modelarz01
Napisano

Wysłałem na priv zapytania o cenę. Skoro obaj są rzetelni i wiarygodni, a zakup następuje wysyłkowo, to jedynym kryterium jest cena. Dziś byłem w MediaM - człowiek na człowieku, ale niestety tego Onkyo nie było. jestem zdecydowany na zakup, na ten model, a teraz czekam tylko na info.

Napisano
Dnia 23.11.2018 o 21:05, modelarz01 napisał:

A stacjonarne sklepy w moim mieście to cenia się (ceny wyższe niż z allegro i do tego wciskają ,że mają w promocji teraz :) )

Może mieli Black week akurat :D:D:D:D

Piotr