johny102 Napisano 3 września 2008 Udostępnij Napisano 3 września 2008 Witam jestem nowym uzytkownikiem forum i mam zamiar kupic sobie jakis tani zestaw kina domowego za ok 1500 zl wiem ze za ta cene to sprzet nie powali mnie na kolana ale chociaz troche postuka mi w domu... moj pokoj to ok 22 m2 muzyka jakiej slucham to raczej d'n'b garage itp. zalezy mi na subie.... coz wiecej moge dodac ( pomozcie ) z góry dzieki za pomoc pzdr johny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 września 2008 Udostępnij Napisano 3 września 2008 dobrze by było gdybyś napisał ile masz max kasy(za wszystko, to ma być kino z jedneg pudełka; czy klocki + głośniki.. chociaż cena mówi jednoznacznie), czy moze wchodzić sprzęt z drugiej ręki. info o muzyce filmach mozliwosci ustawień..sprzętu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 września 2008 Udostępnij Napisano 3 września 2008 Czy może być sprzęt używany?Czy w tej cenie oprócz amplitunera KD i odtwarzacza DVD chcesz od razzu pełne 5.1 kolumn, czy na razie wystarczą fronty i potem dokupisz resztę?Bo w tej kwocie z nowym sprzętem to zmieścisz się na styk z zestawem na SONY DG 500 (może 510), z najprostszym DENONem 1306 lub coś na Kenwoodzie.Jeśli chcesz basu, to pewnie najlepsze będą kolumny podłogowe na front ...PozdrawiamPS. Z kolumn odpuść sobie bezfirmówki typu M-Audio, STX, CAT itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 25 października 2011 Udostępnij Napisano 25 października 2011 Ja też jestem zwolennikiem sprzętów trochę wiekowych, używanych. Moim zdaniem to dzisiejszy sprzęt muzyczny a zwłaszcza kompletne zestawy Home Audio Video to się nadają tylko do oglądania filmów, a do muzyki to trzeba sobie coś samemu skompletować, także: jak do filmów to: kino domowe Sony, a jak do d'n'b, to musisz coś sobie skręcić sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 11 listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 listopada 2011 Na kinie za 1500 zł nie będzie zbyt miło brzmieć muzyka a Ty piszesz tylko o słuchaniu muzyki. Do czego właściwie zamierzasz używać sprzętu i w jakich proporcjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 listopada 2011 Pablo1964Brutus odgrzał po 3 latach ten wątek - nie wiadomo po co... chyba tylko po to, by admini i moderatorzy mielli co robić to tego typu wypowiedzi jak Dobosz65 kilka dni temu - nie wiadomo o co chodzi i czemu służy wpis Cytat Panowie bardzo fajne, niestety nie mogę nic dodać od siebie Pozdrawiam - zamykam wątek, a na przyszłość: tego typu próby zaistnienia i nic nie wnoszące wypowiedzi mogą byc potraktowane jako SPAM i wylecieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts