Patryk-1980 Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 Witam kolegów forumowiczów Od dłuższego czasu zastanawiam się jak grają głośniki wyprodukowane przez ONKYO o symbolu D-312E.Nigdzie niema testów a jak są to żadko i w języku obcym:(Mało tego to te parametry 34-100kHz no chyna jest niemożliwym by tak małe kolumny (membrany) schodziły tak nisko jak pożądne podłogówki, w wysokich też sobie wysoko niby grają......(chyba używają jakiejś innej normy obliczeniowej???).Co sądzicie o tym modelu i wiecie, gdyż są tylko na zmówienie Może ktoś z Was miał styczność z tymi kolumienkami???Tu link: http://www.eu.onkyo.com/products/product_e...08_5873529.htmlPozdrawaim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 Z wyglądu prześliczne. Widać też, że Kitajce nie oszczędzali na technologiach i głośniczki są całkiem przyzwoite. Szczególnie zastanawia mnie ten wysokotonowiec. Coś mi to przypomina ale aż boję się myśleć, że to plagiat high-endowego Duńczyka. Tylko rzeczywiście nic na temat tych kolumienek nie można znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 Kolumny śliczne tylko te parametry rodem z Chińskiego bum boxa.Myślałem że takie firmy jak Onkyo nie podają parametrów wyssanych z palca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk-1980 Napisano 9 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2008 Właśnie te parametry są bardzo zadziwiające, koszt tych kolumienek około 2400 złoty, tylko na zamówienie niestety i nijak odsłuchu niestety gdyż niema ogólnie ich w sprzedaży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts