norbertss Napisano 9 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2018 Witam serdecznie, Mam prośbę o pomoc - podłączyłem słuchawki bluetooth bluedio T6 do Yamah'y R-N602. Nie mogę z poziomu aplikacji Musiccast sterować głośnością słuchawek (regulacja głośności w aplikacji reguluje tylko dźwięk w głośnikach ). Słuchawki nie mają własnego regulatora - czy jest na to jakiś sposób? Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Nie ma nikt pomysłu, jak i czy da się ten problem rozwiązać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Dnia 9.12.2018 o 17:14, norbertss napisał: Witam serdecznie, Mam prośbę o pomoc - podłączyłem słuchawki bluetooth bluedio T6 do Yamah'y R-N602. Nie mogę z poziomu aplikacji Musiccast sterować głośnością słuchawek (regulacja głośności w aplikacji reguluje tylko dźwięk w głośnikach ). Słuchawki nie mają własnego regulatora - czy jest na to jakiś sposób? Z góry dziękuję za pomoc. Witaj, Za każdym razem, po sparowaniu słuchawek bluetooth-owych do elektroniki Yamahy, włącza się regulacja głośności na pasku poniżej. Jeśli kupiłeś Yamahę w jednym z naszych salonów, to podejdź proszę to jedno z nich i poproś kolegów o sprawdzenie, co jest nie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts