Repugnant Napisano 12 grudnia 2018 Napisano 12 grudnia 2018 czeka mnie przeprowadzka i na 90% w nowym domu nie bede mial miejsca na podlogowki jako surroundy i bedzie kiepsko z miejscem na powieszenie glosnikow tylnych.wpadlem wiec na pomysl zastapienia tego kolumnami podstawkowymi klipscha ale tu pojawia sie problem : kupic 4 powiedzmy rb-61 II i bedzie po klopocie czy moze lepiej na boki dac rp-250s a na tyl rb-61 II lub moze jakas inna kombinacje?jak wy to widzicie co bedzie najlepszym rozwiazaniem pod wzgledem dzwieku?na efekt wizualny tym razem musze przymknac oko:) i jesli ktos wie gdzie ewentualnie mozna by zamowic podstawki do tych kolumn to prosze o namiary Odpisz, cytując
S4Home Napisano 13 grudnia 2018 Napisano 13 grudnia 2018 Na boki lepiej dać 250S a na tyły 240s. Grają kolego znacznie lepiej jako surroundy czy to tylne czy boczne niż klasyczne monitory. Piotr Odpisz, cytując
Repugnant Napisano 13 grudnia 2018 Autor Napisano 13 grudnia 2018 hmm i to mi sie nawet bedzie podobalo:)co jak dla mnie ma znaczenie:)mam jeszcze jedno pytanie gdzie znalesc do nich podstawki najlepiej regulowane moze znacie kogos kto moze je zrobic? 16 godzin temu, S4Home napisał: Na boki lepiej dać 250S a na tyły 240s. Grają kolego znacznie lepiej jako surroundy czy to tylne czy boczne niż klasyczne monitory. Piotr dzieki:) mam jeszcze jedno pytanie jak do tych nowych 250s i 240s ma sie seria starsza rs 62 II i rs 52 II czy nie lepiej jednak pozostac przy wszystkich glosnikach z jednego okresu(serii) Odpisz, cytując
S4Home Napisano 14 grudnia 2018 Napisano 14 grudnia 2018 Różnica to wygląd z tego co pamiętam. Jak znajdziesz starsze to bierz starsze! 7 godzin temu, Repugnant napisał: mam jeszcze jedno pytanie gdzie znalesc do nich podstawki najlepiej regulowane moze znacie kogos kto moze je zrobic? Tombase, Rogoz, a na allegro są takie pod indywidualne zamówienie od 150 zł Piotr Odpisz, cytując
Repugnant Napisano 14 grudnia 2018 Autor Napisano 14 grudnia 2018 bede szukal:)dzieki wielkie za odpowiedz.az sam jestem ciekawy co z tego wszystkiego sie urodzi:) Odpisz, cytując
Recommended Posts