Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

czeka mnie przeprowadzka i na 90% w nowym domu nie bede mial miejsca na podlogowki jako surroundy i bedzie kiepsko z miejscem na powieszenie glosnikow tylnych.wpadlem wiec na pomysl zastapienia tego kolumnami podstawkowymi klipscha ale tu pojawia sie problem : kupic 4 powiedzmy rb-61 II i bedzie po klopocie czy moze lepiej na boki dac rp-250s a na tyl rb-61 II  lub moze jakas inna kombinacje?jak wy to widzicie co bedzie najlepszym rozwiazaniem pod wzgledem dzwieku?na efekt wizualny tym razem musze przymknac oko:)

i jesli ktos wie gdzie ewentualnie mozna by zamowic podstawki do tych kolumn to prosze o namiary

Napisano

hmm i to mi sie nawet bedzie podobalo:)co jak dla mnie ma znaczenie:)mam jeszcze jedno pytanie gdzie znalesc do nich podstawki najlepiej regulowane moze znacie kogos kto moze je zrobic?

16 godzin temu, S4Home napisał:

Na boki lepiej dać 250S a na tyły 240s.

Grają kolego znacznie lepiej jako surroundy czy to tylne czy boczne niż klasyczne monitory.

Piotr

dzieki:) mam jeszcze jedno pytanie jak do tych nowych 250s i 240s ma sie seria starsza rs 62 II i rs 52 II czy nie lepiej jednak pozostac przy wszystkich glosnikach z jednego okresu(serii)

Napisano

Różnica to wygląd z tego co pamiętam.

Jak znajdziesz starsze to bierz starsze!

7 godzin temu, Repugnant napisał:

mam jeszcze jedno pytanie gdzie znalesc do nich podstawki najlepiej regulowane moze znacie kogos kto moze je zrobic?

Tombase, Rogoz, a na allegro są takie pod indywidualne zamówienie od 150 zł :P

Piotr