Adam Faltynowski Napisano 19 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2018 Witam Panowie. Mam następujący problem. Planuje zakup 481 aby móc korzystać ze stref B przy pomocy musiccast. W żadnym salonie nie są mi w stanie wytłumaczyć, czy to będzie działać tak jak bym chciał. Planuje postawić wzmacniacz w salonie razem z 2 kolumnami, słuchać muzyki i oglądać tv z dźwiękiem przez kolumn. Ponieważ w sypialni . mam glosniki sufitowe chce tam.podpiac strefę B wzmacniacza i teraz najważniejsze. Czy oglądając tv w salonie mogę puszczać muze z netu w sypialni w tym samym czasie? Jakie są możliwości i ograniczenia. Proszę o pomoc, pracownicy w salonach nie ogarniają tematu a to nie jest chyba bardzo skompliwowane. Z góry dzięki za pomoc Adam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2018 Nie możesz. Bo strefa B to nie strefa 2 to dwie różne rzeczy. B to po prostu dodatkowe kolumny. A nie strefa! Amplitunery strefowe u Yamahy to modele niektóre z 5 na początku i od 6tki. W jakich salonach pytałeś że tego nie wiedzieli? To podstawy. Ale.wiem jest problem z pracownikami teraz. A doświadczeni? Uuuuuuu nie ma szans. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Faltynowski Napisano 19 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2018 Dzięki bardzo. Aufioklan i kilka z z listy autoryzowanych przez Yamaha. W takim razie mam . jeszxse pytanie czy 679 będzie działał jak Sobie wymyśliłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 Co? Audioklan tego nie wie? Chłopaki z Poznania słyszycie to?:) Tak, Yamaha 679 ma pełną obsługę 2 stref. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts