Michał Dachowski Napisano 23 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2018 (edytowany) Szukam słuchawek zamkniętych dobrze tłumiących otoczenie z dobrym czystym nie przesadzonym basem o niskiej impedancji ze zwartą konstrukcją do najlepiej 80ohm przeznaczone do smartfona i komputera z integrą z budżetem do 1000zł +/- Szukam czegoś co przebije hyperxy cloudy 1, przeznaczenie: electro, house, muzyka filmowa, rzadziej rock, lubię też czasem odpalić fortepianowe klasyki pokroju yirumy, ludvico einaudi, jestem w stanie dołożyć jeszcze z 200zł. Moje propozycje Hifiman edition s Brainwavz hm5 Słuchawki tylko przewodowe. Serdecznie Proszę o pomoc Edytowano 23 grudnia 2018 przez Michał Dachowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Edition S mają tę dużą zaletę, że możesz korzystać z nich zarówno jak z otwartych, jak i zamkniętych. Bas nie należy do wybitnie audiofilskich, jest rozrywkowy i wydaje mi się, że do electro i house może się jak najbardziej sprawdzić. Słuchawki mają dużą dynamikę, więc muzyka filmowa też jak najbardziej zagra z wykopem. Gdybyś nie szukał super tłumiących słuchawek to mogłbym Ci polecić także te https://sklep.rms.pl/musical-fidelity-mf-200-mf200-sluchawki-nauszne-hi-fi-z-mikrofonem Oczywiście, w obu przypadkach możemy Ci zrobić trochę lepszą cenę jak dla forowicza https://sklep.rms.pl/hifiman-edition-s-white-sluchawki-audiofilskie-nauszne-dynamiczne-otwarte-zamkniete-kolor-bialy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 No i jeszcze da się kupić Sonus Faber Pryma z dodatkowym adapterem bluetooth w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanŻak Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Zobacz tez audio technica ATH z990a, do kupienia za trochę ponad 1000. Bardzo dobra przestrzeń i kontrola basu. Słychać kazde pojedyńcze szarpniecie strun gitary basowej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts