Gesam Napisano 26 grudnia 2018 Napisano 26 grudnia 2018 Ktore sluchawki lepsze? Beyerdynomic Byron BTczy Sennheiser CX 6.00 BT. Czy te modele są lepsze od JBL E25BT ktore mialem poprzednio? A moze jakies inne dokanalowki bezprzewodowe? Zalezy mi glownie na jakosci dźwięku, wyczuwalnym basie ale nie za mocnym. Budzet ok. 300zl. Z gory dziekuje za pomoc. Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 26 grudnia 2018 Napisano 26 grudnia 2018 Ja w tej cenie wybrałbym przewodowe KZ AS10 + dedykowany do nich kabel bluetooth z aptX . Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Beyerdynamic Byron BT to bardzo dobre słuchawki, powinieneś być zadowolony z przesiadki. W kwestii polecanych KZ, zgodzę się jeśli chodzi o brzmienie, sama użytkuję (co prawda inny model), miałam też okazję słuchać innych propozycji KZ i wypadają naprawdę fajnie, szczególnie w takich cenach. Jednak jeśli zależy Ci na wytrzymałości i nie obchodzisz się ze słuchawkami "jak z jajkiem" to powinieneś wiedzieć, że po roku - raczej standardowego użytkowania - kable będą do wymiany (są bardzo delikatne), gumki też wyjątkowo szybko luzują się i lubią wypadać więc warto od razu zaopatrzyć się w zapas. Ja sama do 300zł wybrałabym MEE Audio X7 ze względu na wygodę i komfort użytkowania, świetne brzmienie (potwierdzone przez odwiedzających tegoroczne Audio Show), długo działającą baterię i wytrzymałość. Brzmienie dynamiczne, z lekko podkreślonym basem, Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Nie rozumiem czemu akurat z słuchawkami KZ trzeba by się obchodzić jak z jajkiem . Kable mają zwykle wzmocnione i w wielu modelach są wymienne. Łatwo do nich kupić kable o lepszej jakości, również innych producentów. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Doświadczenia moje i moich znajomych potwierdzają mi, że konstrukcyjnie nie należą do najbardziej wytrzymałych. Wiadomo, kable są wymienne, chociaż chciałoby się MMCX (ale nie ma się wszystkiego co się chce, szczególnie w dobrej cenie ). We wszystkich modelach które widziałam, a które rzeczywiście są używane, a nie eksponowane na półce, kabel przy samym wtyku od strony słuchawek ledwo siedział. W kwestii brzmienia jestem bardzo na tak, ale nie kupuję słuchawek po to, by wymieniać w nich co rok wszystkie akcesoria. Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Złacza MMCX są wygodniejsze do podłączania, jednak wielu producentów stosuje właśnie standard 2 pin zupełnie z powodzeniem. Była nawet partia KZ ZS5 z złączami MMCX. Ja jeszcze nie miałem do czynienia z wadliwym kablem KZ. Odpisz, cytując
Recommended Posts