Mariusz Juskowiak Napisano 5 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2019 witam zamierzam kupić sprzęt audio z z funkcją odtwarzania w sieci. czy wybrany zestaw będzie dobrze grał? kolumny canton sp 206 + pioneer XN-P02 http://www.rtvmax.pl/Sklep/XN-P02-S-Srebrny,2,0,274,15142.htm kolumny już mam, myślałęm także o X-HM76 lub X-HM86 co będzie najlepiej pasowało? może jeszcze ewentualnie YAMAHA R-N303D? z góry dziekuję za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2019 Średnio. RTV Maxx nie ma polskiej gwarancji. Co świadczy że łasisz się na cene. Szkoda bo tam jest zerowe wsparcie. Moim zdaniem lepiej zagrają te Cantony z Pioneeren SXN30AE Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Juskowiak Napisano 7 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 witam ponownie szukam do tych kolumn amplitunera z CD nawet wcześniej nie zorientowałem się, że podanyu zestaw też nie ma CD (XN-P02 ) proponowany przez pana nie ma też CD szukam czegoś w granicy 2000zł jakieś propozycje>? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Lepiej osobno cd i amplituner stereo lub wzmacniacz stereo. Czy wszystko musi być nowe, czy dopuszczasz sprzęt używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Juskowiak Napisano 7 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 (edytowany) jeśli nie nowy, to chociaż troche gwarancji. mam już kolumny canton sp 206 chciałbym opcję z odtarzaczem sieciowym Edytowano 7 stycznia 2019 przez Mariusz Juskowiak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 To szukaj sxn30ae z pd10 używanych. Albo na pewno znajdziesz Onkyo 8150 i CD od nich bezproblemowo. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts