PanPastelowy Napisano 6 stycznia 2019 Napisano 6 stycznia 2019 Cześć chłopaki, z uwagi, że to pierwszy post na forum, to witam wszystkich HD681 EVO mam już blisko 4 lata i z Sound Blasterem X-Fi Surround 5.1 Pro gra to przyzwoicie, przynajmniej jak na moje potrzeby. Ostatnio przestał działać jeden kanał w słuchawkach. Zdemontowałem co mogłem i okazało się, że wysypał się ten jack z kablem wychodzący z lewej muszli. Z tego co widzę jest tam kabel 3 żyłowy. Powiedzcie proszę, kupię gdzieś taki kabel od razu z męskim jackiem do podmiany? W necie jest cała masa przewodów słuchawkowych ale z kablami do prawej i lewej muszli, nie widziałem takiego pojedynczego jak w hd681. Kupić przedłużacz, uciąć żeńskiego jacka i wlutować? Poratuje ktoś sugestią? Odpisz, cytując
PanPastelowy Napisano 6 stycznia 2019 Autor Napisano 6 stycznia 2019 Jaki kabel do takiego zabiegu potrzebuję? Odpisz, cytując
PanPastelowy Napisano 7 stycznia 2019 Autor Napisano 7 stycznia 2019 Chłopaki, a żeby to porządnie zrobić, wklei ktoś link do dobrego kabla (oczywiście nie za tysiące) i przyzwoitego wtyku? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 7 stycznia 2019 Napisano 7 stycznia 2019 Kabel Canare Star Quad L-4E5C Wtyk Wtyk HiFi PALIC PAILICCS 3.5mm 3 pola - 24k złoto Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 8 stycznia 2019 Napisano 8 stycznia 2019 Może komuś się przyda jak moda zrobić tych słuchawek. Pozdrawiam. Superlux HD681 EVO.pdf 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts