Fafniak Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Nie potrafiłem znaleźć krótkiego śrubokręta z dużą9szeroką rączką) Jedyna długość która była dla mnie akceptowalna to właściwie długość tzw. "bitu' z wymiennych zestawów. No więc wpadłem na pomysł zrobienia tak: Kapsel od soku malinowego z wyjetą wkładeczką uszczelniającą. Bit wymienny i poxilina. Do zestawu dołączyć trzeba kieliszek z olejem. Dlaczego? Bo nie chciałem stracić bitu. Chciałem aby był on możliwie wymienny. Tego etapu nie sfotografowałem ale w tym momencie właśnie zanurzyłem bit w oleju i wcisnąłem go w wypełniony poxiliną korek. Niestety nie zachowałem precyzji i ten otwór pod bit jest trochę pod kątem :( Będę poprawiał A tu efekt: Jeżeli ktoś zna tego typu produkt - prosze dać znać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Sam Adam Słodowy by się nie powstydził takiego wkrętaka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 To jest postać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts