Fafniak Napisano 13 stycznia 2019 Napisano 13 stycznia 2019 Nie potrafiłem znaleźć krótkiego śrubokręta z dużą9szeroką rączką) Jedyna długość która była dla mnie akceptowalna to właściwie długość tzw. "bitu' z wymiennych zestawów. No więc wpadłem na pomysł zrobienia tak: Kapsel od soku malinowego z wyjetą wkładeczką uszczelniającą. Bit wymienny i poxilina. Do zestawu dołączyć trzeba kieliszek z olejem. Dlaczego? Bo nie chciałem stracić bitu. Chciałem aby był on możliwie wymienny. Tego etapu nie sfotografowałem ale w tym momencie właśnie zanurzyłem bit w oleju i wcisnąłem go w wypełniony poxiliną korek. Niestety nie zachowałem precyzji i ten otwór pod bit jest trochę pod kątem :( Będę poprawiał A tu efekt: Jeżeli ktoś zna tego typu produkt - prosze dać znać 1 Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 13 stycznia 2019 Napisano 13 stycznia 2019 Sam Adam Słodowy by się nie powstydził takiego wkrętaka 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts