Mikolaj Markowski Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Witam Planuję zakup kolumien Magnat quantum 723. Jaki stand byście do nich polecili? Zastanawiam się nad vap er 97 lub Norstone design stylum 2. Nie wiem tylko jak ma się w tym przypadku wielkość kolumny do wielkości górnej podstawy standu. Dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 (edytowany) Wszystko zależy od kanapy na której siedzisz. Teoretycznie głośnik wysokotonowy powinien być na wysokości ucha. Standy dobiera się indywidualnie do potrzeb. Parafrazując "punkt słyszenia zmienia się od punktu siedzenia". ? Edytowano 13 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj Markowski Napisano 13 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Dzięki za odpowiedź. Jednak jeśli o wysokość samego standu to wszystko jest dla mnie jasne. To co budzi moje wątpliwości to fakt, że górna podstawa standu jest mniejsza od głośnika. On nie powinien całą swoją powierzchnią stać na podstawie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Na własne zamówienie Tombase, Rogoz Audio i po sprawie. Dokładnie na Twoją wysokość zrobią. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts