Zabros Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Witam Czy model amplitunera R-N303D ma możliwość zmiany jasności wyświetlacza Proszę o podpowiedz . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 Funkcja Dimmer. Co piszę instrukcja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabros Napisano 22 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 1 godzinę temu, S4Home napisał: Funkcja Dimmer. Co piszę instrukcja? W instrukcji nie opisują na temat jasności wyświetlacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 To nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrs Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 Dnia 22.01.2019 o 09:19, Zabros napisał: W instrukcji nie opisują na temat jasności wyświetlacza Ma funkcję dimmer na pewno bo go posiadam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 (edytowany) Jest 5 stopniowa funkcja dimmer, obsługiwana przyciskiem na 803D lub za pomocą aplikacji. Pilot nie posiada tej funkcji. Tak zapamiętałem bo już nie posiadam. Edit. Przepraszam, zle spojrzałem, chodzi o inny model. Edytowano 26 stycznia 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrs Napisano 27 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 To pilot od modelu rn303d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 Jak byk jest Dimmer. Pisałem o tym i mówisz że nie ma Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabros Napisano 24 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2019 Dzięki Dopiero dziś przeglądałem bo drugi raz poszedł wysoko tonowy i ta sama kolumna . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts