Zabros #1 Napisano 21 stycznia 2019 Witam Czy model amplitunera R-N303D ma możliwość zmiany jasności wyświetlacza Proszę o podpowiedz . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 22 stycznia 2019 Funkcja Dimmer. Co piszę instrukcja? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabros #3 Napisano 22 stycznia 2019 1 godzinę temu, S4Home napisał: Funkcja Dimmer. Co piszę instrukcja? W instrukcji nie opisują na temat jasności wyświetlacza Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 23 stycznia 2019 To nie ma. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrs #5 Napisano 26 stycznia 2019 Dnia 22.01.2019 o 09:19, Zabros napisał: W instrukcji nie opisują na temat jasności wyświetlacza Ma funkcję dimmer na pewno bo go posiadam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #6 Napisano 26 stycznia 2019 (edytowany) Jest 5 stopniowa funkcja dimmer, obsługiwana przyciskiem na 803D lub za pomocą aplikacji. Pilot nie posiada tej funkcji. Tak zapamiętałem bo już nie posiadam. Edit. Przepraszam, zle spojrzałem, chodzi o inny model. Edytowano 26 stycznia 2019 przez JohnDoe Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrs #7 Napisano 27 stycznia 2019 To pilot od modelu rn303d Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 28 stycznia 2019 Jak byk jest Dimmer. Pisałem o tym i mówisz że nie ma Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabros #9 Napisano 24 kwietnia 2019 Dzięki Dopiero dziś przeglądałem bo drugi raz poszedł wysoko tonowy i ta sama kolumna . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach