ArturArt Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 Witam wszystkich Forumowiczów. Nie potrafię sparować Soundbar JBL SB400CNTR/230 z Subwoofer aktywny JBL SB300 SUB. Chciałem trochę oszczędzić i zakupiłem z tej samej serii ale tak jak w opisie od niego niższego modelu. Subwoofer mogę zwrócić ale może jest jakiś sposób by skomunikować go z soundbar'em? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2019 Zapytaj tam gdzie kupiłeś. Nie polecamy tu soundbarów. Raczej nie pomożemy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturArt Napisano 24 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2019 Znalazłem test tych sounbar'ów na tej stronie to jednak ktoś tu je poleca :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 24 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2019 test na stronie audio.com, a opinie na forach, to dwie różne kwestie, nie zawsze idące ze sobą w parze wskaż chociaż jeden temat, w którym doświadczony forumowicz poleca soundbar, a stawiam Ci flaszkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2019 Dokładnie to forum jest podłączone pod gazetę branżową. Oni to testują. Ale my użytkownicy. Nie polecamy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kichal Napisano 15 lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 lipca 2019 Witam, nie mogę znaleźć podobnego tematu wiec podepnę się tutaj, pies pogryzł mi pilota, pacjent jbl sb400, byłem zmuszony kupić nowy, jednak nie mam zielonego pojęcia jak mam go parować ze sprzętem. Pomoże ktoś??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 lipca 2019 Pewnie serwis. Albo pilot uniwersalny do którego jest dołączona instrukcja do jakich urządzeń pasuje oraz jak go zaprogramować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts