hungarka1 Napisano 24 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2019 Cześć. Koledzy bardzo proszę o pomoc w optymalnym ustawieniu monitorów. Niestety pokoik niespełna 11m2 i do tego niemal w kwadracie. Dołączam fotki i rzut z góry. Dodam tylko, że na co dzień jest to moje pomieszczenie, w którym pracuję i muzyka towarzyszy mi niemal cały czas (radio). Gdy chcę posłuchać muzyki, robię to z pozycji fotela (CD). Może dałoby się jakoś inaczej poustawiać meble, jestem otwarty na propozycje. Drukarka tej wielkości jest mi niezbędna ale wszystko jest do przestawienia. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2019 Musiał byś się chyba pozbyć tej całej meblościanki. Inaczej to będzie wymiana na inną ścian ei to wszystko. Słuchając z fotela masz chyba ok? Próbowałeś już coś zmieniać? To cała sobota i niedziela testów Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts