cin_mar #1 Napisano 5 lutego 2019 (edytowany) Witajcie koledzy aktualnie posiadam zestaw 5.1 PolkAudio TL1600, który sobie bardzo chwałę, jednakże chcę dokupić głośniki podstawkowe na front do lepszego stereo, a dwie satelitki Polka dać na sufit do atmosa pomieszczenie w którym gra zestaw ma około 16m2, Natomiast za kilka miesięcy planuje przeprowadzkę do domu gdzie ma to grać w 35m2 salonie. I wtedy chce te dzisiejsze głośniki podstawkowe dać na tył i dokupić do nich pozostałe elementy, a zestaw PolkAudio pójdzie do sypialni. Stad nie chce na te kolumny wydawać więcej jak 1000-1100zl wiedząc ze będą one zaraz głośnikami efektowymi w kinie domowym. mam kilka swoich typów i tu prośba do was o ocenę ich i poradę. W nawiasach ceny za jakie mogę je kupić: - Q Acoustics 3020i - 950zl nowe - Dali zensor 3 - 1180 nowe - Monitor Audio Bronze 2 - 1100 uzywane - PolkAudio Signature s20 - 1100 nowe - Magnat Quantum 673 - 780 używane Z góry dziękuje za rady Edytowano 5 lutego 2019 przez cin_mar Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 6 lutego 2019 Quantum 673. Dlatego że teraz przędza się bardzo dobrze w stereo i później zrobią dobra robotę jako tyły. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach