roman_g Napisano 13 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2007 Po RLSach poszedłem posłuchać Chorusów i to zupełnie inny dźwięk, ale już trochę głupieję i sam chyba nie wiem co mi się podoba. Niby bardziej otwarte i szybsze, ale chwilami jakieś takie suchawe, podobało mi się, nie powiem tylko gdyby je można było tak trochę "uspokoić"... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 13 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2007 Kolumny JMLab są świetne ale trudne do wysterowania.U mnie kiedyś Electry grały ze wzm. lampowym Audio Note Oto SE i było nieżle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 14 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2007 Focale b. dobrze wspolpracuja nawet z tanszymi wzmacniczami. Dokup jakiegos lampowca i uspokoja sie chyba wystarczajaco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts