DameX Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 (edytowany) Witam, mam problem ze swoim nowo zakupionym powerbankiem. Po otwarciu pudełka zauwazylem, ze powerbank z jednej strony jest wyraźnie ciezszy. Konkretnie chodzi tu o Hama x13 o pojemnosci 13 000 mah. Czy tak ma być? Czy to normalne? Czy moze jest to wada i moge to zareklamować? Edytowano 11 lutego 2019 przez DameX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasju Napisano 14 września 2019 Udostępnij Napisano 14 września 2019 ja zaś szukam dobrego i stosunkowo taniego powerbanka . Zależy mi na jakieś porządnej marce . Co byłoby odpowiednie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpier Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 sprawdź sobie Aukey XD10. To dobry, tani powerbank, który ładuje szybko i jest ogólnie niezawodny. Możesz nim ładować różne sprzęty elektroniczne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasju Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 spoko , dzięki za namiary , a macie jeszcze jakieś inne propozycje ? żeby był w razie czego większy wybór Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 POWERBANK XIAOMI ZMI 20000 mAh QB822 AURA QC3 - szybkie ładowanie, USB C, wskaźnik ... mam i polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts