Rafal Nemo Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Witam Wszystkich Jestem tu nowy i prosze o pomoc w doborze małego sprzetu grającego. Myślałem o: YAMAHA MCS-1330 lub Denon F-109, znalazlem jeszcze cos takiego Teac H300 Hi-Fi , lub może ktoś ma jakieś inne propozycje. Sprzet nie musi być nowy , zalezy mi bardziej na dobrej jakosci dzwięku, na czyms takim, że jak usiąde w fotelu i zaczne sluchac to będzie rozkosz dla uszu i ducha ;)) Moje preferencje muzyczne to muzyka lata 80s , OMD ,Mike Oldfield, Jean-Michel Jarre rock troszke opery . Pokoj to 20m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Jaki budżet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Nemo Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 między 1200 a 2000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 lutego 2019 Te mini zestawy teac radzą sobie bardzo dobrze. Polecam jednak wybrać stacyjkę mini i do niej dokupić inne monitory niż seryjne. Te zawsze się a ograniczenie . Więc tu zostawiam pole co prostu uda ci się kupić. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts