glosnik_man Napisano 12 lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 lutego 2019 Witam Glosniki, ktorych uzywam juz ponad 8 lat i, z ktorych bylem zawsze bardzo zadowolony sprawiaja mi ostatnio klopoty :( Po jakims czasie jak sa wlaczone zaczyna byc slyszalny szum (jakies takie dziwne piski, syczenie). Gdy je wylacze i wlacze pilotem to syczenie znika ale po jakims czasie powraca. I mam wrazenie ze z czasem robi sie coraz glosniejsze. I dodam tylko ze zrodlem tego nie jest na pewno komputer, gdyz jak odlaczylem wszystkie 3 jacki od komputera to problem nadal wystepowal. Natomiast gdy odlaczylem satelitki od boofera to szum ustal, chociaz to w sumie normalne. Czyli wniosek taki ze szum generowany jest gdzies w elektronice boofera. Jak to zdiagnozowac/naprawic? Boofer z tego co widze jest rozbieralny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Nowe kosztowały 160 zł. Żartujesz że chcesz je naprawiać? Masz je 8 lat. To i tak sie ciesz że działały ile działały. Czas na nowe Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glosnik_man Napisano 13 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Ale jestem do nich bardzo przyzwyczajony a pozatym nowe kosztowaly 300 zl :P Myslalem ze moze wystarczy wymienic jakies kondensatory czy cewki itp i ze jest to znany problem. A co powiesz na te https://www.komputronik.pl/product/33655/logitech-x-540.html ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 8 godzin temu, glosnik_man napisał: https://www.komputronik.pl/product/33655/logitech-x-540.html Nic to forum o Audio. Głośniki komputerowe o raczej na notebookcheck. Tu nie sprawdzamy takich sprzętów. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 Jakbyś napisał mam 1000 zł i oczekuję poprawy dźwięku z komputera. Chciałbym coś lepiej grającego na biurko. To myślę że jakiś zestaw stereo dałoby się złożyć. ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts