bryś Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Witam. Szukam do salonu ok.25m zestawu kina domowego do 2tyś. Sprzet głównie bedzie przeznaczony do muzyki 80% i 20% filmy. Miałem markietowe kino domowe LG za 1.5tyś ale niestety po 2latach sprzedałem bo nie spełniało moich oczekiwań. Wiem,że to mało na wmiare dobry sprzęt więc chcę kupić używany. Proszę o radę czy w tych pieniadzach kupię coś ciekawego i w którym kierunku wogóle szukać. Z góry dziekuje za cenne rady. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Jeżeli sprzęt głównie ma służyć do muzyki to przy takim budżecie lepiej zrobisz jak pójdziesz w stereo czyli dwie kolumny oraz wzmacniacz i napewno w tych pieniądzach dostaniesz lepsze 2.0 niż 5.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 W tej cenie i z takim przeznaczeniem idź w używany sprzęt stereo. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts