Jakub Dymek Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Cześć. Chciałbym zasięgnąć waszej opinii na temat zestawu fishera 7700 vintage. Szukam ciekawych brzmień w sprzętach z czasów świetności stereo, posiadam dobrej jakości kolumny Canton ergo 91. Mam komplet Akai z gx75, am 67 oraz cd 55 i tunerem at 56, do tego jeszcze CD Yamaha 1060, dla poprawy brzmienia, akai cd 55 to jednak nie to :) Bawiąc się trochę sprzętem napotkałem na amplituner Fisher rs 1035, tani ładny i tyle skromności, ten amplitunerek zmiażdżył DSP A1 i cyfrówkę Akai Am67 dżwiękiem, sterowaniem kolumnami, brzmieniem etc. To był cios ;) Sprzedaję oczywiście całą to plejadę gwiazd i chcę właśnie takiego brzmienia, ciepłego, zdecydowanego, z dużą , czytelną sceną muzyczną. Czy ten wzmacniacz ca 7700 to zapewni? Naturalnie tunerek zostaje już moim ulubionym tzw zasilaniem słuchawek i monitorów podpiętych do komputera. Poważne audio chciałbym wybudować na czymś większym, pioneer sx 1250 chodzi mi mocno po głowie, ale ceny zawrotne i jeszcze się powstrzymam na razie, a może marantz 2065, no chyba, że ten fisher też jest wyjątkowy? Proszę, podpowiedzcie coś. Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Rozumiem, że te sprzęty masz? W takim razie nam powiesz ?:D Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 (edytowany) Napisz co zostaje ze sprzętu w domu, a czego szukamy. Jak duży pokój? Pozdrawiam Edytowano 18 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts