Łukasz_K Napisano 23 lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 lutego 2019 Cześć! Mam tylko te dwie opcje do wyboru. Która byście wybrali i dlaczego? Narazie sama baza. Mam Sony a mogę mieć Yamaha za darmo i się zastanawiam czy kombinować czy zostawić.. Głośniki ani sub narazie nie mają znaczenia bo mam jakieś badziewne ale są do wymiany. Pomieszczenie to ok 20m2. Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 23 lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 lutego 2019 Witam. Hmm... Skoro posiadasz już Sony a możesz mieć za free Yamaha to bierz. Potem sobie będziesz przepinać i porównywać co jest milsze dla Twojego ucha. Bo Yamaha gra inaczej niż Sony. Preferencje odsłuchowe są jak gust, każdy ma inny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 lutego 2019 No dokładnie. Bo prawda jest taka że żaden. Yamaha 485 dopiero sensowna. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts