fr86 #1 Napisano 24 lutego 2019 Witam, potrzebuje pilnie zestawu stereo oraz kina domowego. Warunek jest taki, że muszę je nabyć w Media Markt najpóźniej do wtorku. Mogą to być zestawy bądź oddzielnie wzmacniacze i zestawy kolumn. Pokój około 14 m2. Chcę by zestaw stereo stał przy biurku komputerowym i służył głównie do odtwarzania muzyki z komputera. Chciałbym wydać około 6000 zł na zestaw stereo oraz kino domowe. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Nie wiem czy mogę wysłać gotowego linka z produktami, które są dostępne w sklepie więc narazie się wstrzymam. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 25 lutego 2019 Czyli szukasz dwóch systemów? Osobnych? Nie może to być razem? Tam jest mały wybór. Jeśli może to być jeden połączony system to stawiam na Yamahe 685 + Dali Zensor 7 set Jeśli dwa osobne to może do stereo: Tannoy XT6 + Pioneer A40. A jakieś tanie kino Denon + Eltax. Nie wiem. Wybór jest mały wiec propozycje trochę na silę. Masz bony? Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach