piotr.luczaj Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 Witam, Posiadam słuchawki beyerdynamic dt150 250 ohm i wzmacniacz słuchawkowy objective2. Do szczęścia brakuje mi dac'a lub zew karty dźwiękowej. Wszystko jest i będzie podłączone do kompa. Z racji że jest dźwiękowa zintegrowana to nie gra dobrze. Obecnie testuje Dragonfly red. Jest dobrze ale może być lepiej Wg mnie cena nie adekwatna do jakości. Budżet jakim dysponuje to ok 500/600 zł. W grę wchodzą również sprzęty używane. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Nostromo Wolf, Dac Magic 100, SMSL Sanskrit Zależy jakiego dźwięku szukasz. Zawsze możesz sprzedać O2 i kupić odrazu combo np Aune T1 oraz wymienić lampę na lepszą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 1 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Czego było mało? Na pewno jasności w dźwięku, grało to jakby lekko przytłumione. Wcześniej miałem kartę dźwiękową xonar D1 i jakoś to jaśniej grało. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2019 Właśnie czekam na przesyłkę na niego bo został zamówiony w tygodniu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2019 Wyjście na Jack Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2019 (edytowany) ok dzięki za podpowiedzi. Jak przyjdzie będę testował. Jak nie ta kombinacja to będę szukał i testował to co wyżej kolega proponował lub jeszcze coś innego. Oby UAE23 zadowolił moje uszy Edytowano 2 marca 2019 przez piotr.luczaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 2 marca 2019 Udostępnij Napisano 2 marca 2019 (edytowany) Sprawdź tego DACka chociaż myślę, że te droższe moje propozycje więcej by wycisnęły z tak dobrych słuchawek. Edytowano 2 marca 2019 przez Arko55 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 5 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2019 Także jestem po pierwszych testach UAE23. Jest tak jak oczekiwałem, jest jasno, czysto przejrzyście Zgodnie z zaleceniem również podłączyłem z nowym kabelkiem Cordial'a Na dzień dzisiejszy w zupełności mi to wystarcza i naprawdę jeśli ktoś ma podobne upodobania co do barwy to naprawdę polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts