Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam 

Mam dylemat mam Pioneera jak w tytule vsx1020 i chce kupić do niego jakieś niskobudżetowe stereo i niemal jestem przekonany do zakupu stx electrino 250 lub 150 ostatecznie, modele niżej f200 bądź też electrino 200 . Pomieszczenie w kształcie L pokój dzienny z kuchnią blok ok 26m2. 

Zacząłem się zastanawiać czy mój Pioneer pociągnie te stx electrino 250 czy lepiej wybrać niższe modele?głównie oglądam filmy czasem muzyka bez przewagi konkretnego gatunku.

Proszę o kilka rad

Napisano

Cześć,

z podanych przez Ciebie modeli najlepiej STX Electrino 250, ewentualnie w podobnym budżecie masz Pylon Audio Pearl 27 lub Monitor Audio MR6. STX zagra najbardziej ofensywnie, wyraźniej eksponując skraje pasma. Monitor Audio i Pylon to trochę spokojniejszy, bardziej plastyczny charakter grania.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza.

Napisano (edytowany)

1 godzinę temu, Q21 napisał:

Cześć,

z podanych przez Ciebie modeli najlepiej STX Electrino 250, ewentualnie w podobnym budżecie masz Pylon Audio Pearl 27 lub Monitor Audio MR6. STX zagra najbardziej ofensywnie, wyraźniej eksponując skraje pasma. Monitor Audio i Pylon to trochę spokojniejszy, bardziej plastyczny charakter grania.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza.

A mój amplituner kinowy nie da się ukryć da radę?

Które modele macie u siebie?

Edytowano przez Wiewik1