Skocz do zawartości
zadrianz

Problem z Denon AVR-X2500H + Heco Aurora 700 + Heco Aurora 300 + Heco Aurora central 30 + Heco sub 30 A

Recommended Posts

Cześć wszystkim, 

 

Mam problem z Denon AVR-X2500H + Heco Aurora 700 + Heco Aurora 300 + Heco Aurora central 30 + Heco sub 30 A - mianowicie wszystko podłączone i ustawione (HDMI i Optyczny) w Denonie ustawione oraz oddzielnie w TV ( Samsung UE75NU8002 ).

Dźwięk z dekodera przez Denona i kolumny działa, problem się pojawia jeżeli odpalę Netflixa z aplikacji na tv lub youtuba z aplikacji na tv wtedy co jakiś czas dźwięk jest ucinany na sekundę i wraca i tak cały czas. Jeżeli coś odpalę na telefonie i przez heos music puszczę dźwięk też działa nie ma żadnego problemu. 

 

Jaki może być problem jeżeli tylko to pojawia się na netflix i youtube z aplikacji tv ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zapewne tv. Podłącz optykiem będzie problem z głowy. Czy obraz też miga? Wtedy może być to kwestia kabla.

Piotr

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Utwórz nowe...