Manie 1972 Napisano 22 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2019 (edytowany) Witam serdecznie na forum. Chcę kupić igłę do tej wkładki. Wiem, że jest to Audio-Technica, ale czy jest to AT95? Edytowano 22 kwietnia 2019 przez Manie 1972 Błąd w wyrazie technica Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2019 To nie ten dział. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2019 Igła kosztuje praktycznie tyle samo co cała wkładka. Jeśli nie trafisz z zakupem, będziesz miał poważny problem. Doradzam kupić nową wkładkę, po prostu. Dołożysz 10-15zł. Spokojnie Ci coś dobierzemy, rozejrzyj się https://sklep.rms.pl/wkladki-gramofonowe-mm-mi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts