Dark Caster pl Napisano 28 kwietnia 2019 Napisano 28 kwietnia 2019 Witam. Wierzę iż macie obycie z głośnikami dlatego postanowiłem zapytać. Chciałbym kupić głośnik bluetooth, mam kilka wytypowanych modeli i tu pojawia się dylemat, dlatego proszę o pomoc. Moje wytypowane modele; -Sony srs xb30/31 -Dockin d fine - Ultimate Ears boom 2 Który z nich państwo bardziej polecają i dlaczego. Mój budżet max 550zł Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 6 maja 2019 Napisano 6 maja 2019 Sprawdź Cambridge Audio Minx G2, ma Bluetooth, szybkie parowanie NFC, przyzwoitą baterię, funkcję powerbanka i renomę uznanego brytyjskiego producenta audio Odpisz, cytując
Mariopo Napisano 10 maja 2019 Napisano 10 maja 2019 Sony srs xb30/31 całkiem spoko jest Odpisz, cytując
Dark Caster pl Napisano 24 maja 2019 Autor Napisano 24 maja 2019 Dziękuję za odpowiedzi, z pewnością skorzystam Odpisz, cytując
Recommended Posts