Dark Caster pl Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 Witam. Wierzę iż macie obycie z głośnikami dlatego postanowiłem zapytać. Chciałbym kupić głośnik bluetooth, mam kilka wytypowanych modeli i tu pojawia się dylemat, dlatego proszę o pomoc. Moje wytypowane modele; -Sony srs xb30/31 -Dockin d fine - Ultimate Ears boom 2 Który z nich państwo bardziej polecają i dlaczego. Mój budżet max 550zł Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Sprawdź Cambridge Audio Minx G2, ma Bluetooth, szybkie parowanie NFC, przyzwoitą baterię, funkcję powerbanka i renomę uznanego brytyjskiego producenta audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariopo Napisano 10 maja 2019 Udostępnij Napisano 10 maja 2019 Sony srs xb30/31 całkiem spoko jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Caster pl Napisano 24 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 maja 2019 Dziękuję za odpowiedzi, z pewnością skorzystam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts