mariush Napisano 5 maja 2019 Udostępnij Napisano 5 maja 2019 Witam, chciałbym zakupić stereo do pokoju 25m2 do 1500zł. Interesują mnie kolumny podłogowe, które dadzą radę głośno zagrać z przyjemnym basem słucham głównie hip hop i rock. Trochę poszperałem po allegro i wynalazłem zestawienie DENON PMA 720 AE + tannoy f4 lub dali concept 6 czy to przyzwoite zestawienie w tych pieniądzach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Cześć, Nawet bardzo. Z tym że tannoy to nie bardzo do takiej muzyki jak chcesz. Lepiej idź w klipscha albo mission m34i. Denon może zostać. Używany da się dostać w dobrej cenie. A on lubi grać basowo. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush Napisano 6 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2019 (edytowany) Mówiąc o klipschu jaki model masz na myśli? Wzmacniacz jest już wybrany, teraz tylko kolumny, mission m34i są na allegro za 1000zł czy to w porządku cena? A co powiesz na przykład o Acoustic Energy NEO 3 lub Dali 450(mam w okolicy na sprzedaż również za 1000zł)? Ewentualnie marantz 5003 zamiast denona... Edytowano 6 maja 2019 przez mariush Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Tak to dobra cena. Zarówno dla missiona jak i dali 450. Ae bym jednak pominął. Jeśli chodzi o klipscha to myślałem o modelu F1/F2. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush Napisano 8 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2019 nabyłem DENON PMA 720 AE + Mission 34i, tylko jak to teraz podłączyć do komputera, ewentualnie telefonu? poleciłbyś mi jakieś budżetowe kabelki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts