Suchy_PL_ Napisano 10 maja 2019 Napisano 10 maja 2019 Jak w temacje mam ampli Onkyo 656 do kina ale sporo się naczytałem, że byle jaki wzmak da lepszy dźwięk jak ampli kina i tak chciałbym dodatkowo dokupić jakiś tani, używany wzmak do 350zl po moje Klipsche F2. Na aukcjach widzę stare Onkyo integra, Cambrige Audio A1 v3, jakieś denony.... Co mogę kupić w tym budrzecie na początek? Odpisz, cytując
Suchy_PL_ Napisano 12 maja 2019 Autor Napisano 12 maja 2019 Dnia 10.05.2019 o 16:22, Suchy_PL_ napisał: Jak w temacje mam ampli Onkyo 656 do kina ale sporo się naczytałem, że byle jaki wzmak da lepszy dźwięk jak ampli kina i tak chciałbym dodatkowo dokupić jakiś tani, używany wzmak do 350zl po moje Klipsche F2. Na aukcjach widzę stare Onkyo integra, Cambrige Audio A1 v3, jakieś denony.... Co mogę kupić w tym budrzecie na początek? OK, dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując
S4Home Napisano 13 maja 2019 Napisano 13 maja 2019 Nie pisze w weekendy. A inni nie kwapią się do pomocy. Skąd od razu takie zniechęcenie weekend jest dla innych rzeczy Do klipscha F2 polecam ci harmany ewentualnie Yamaha ax500. Ta powinieneś dostać w nieco wyższej cenie ale w stanie Perfect. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts