T Z6 #1 Napisano 12 maja 2019 (edytowany) Kupie uzywany odtwarzacz cd.Tylko od osoby prywatnej.Zadbany sprawny niegrzebany.Cos w stylu Marantz 67 SE.Ewentualnie cos podobnie brzmiacego do Pioneer PD 50.Wazne tez by nie bylo klopotu z dostepnoscia lasera.Mysle o odtwarzaczu z tak zwanym laserem nie do zajechania jesli to nie jest mit.Propozycje prosze na priv lub email tomekz076@o2.pl. Pomorze zachodnie. Edytowano 12 maja 2019 przez T Z6 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #2 Napisano 29 czerwca 2019 Nieaktualne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #3 Napisano 2 lipca 2019 @T Z6 Co kupiłeś? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #4 Napisano 2 lipca 2019 Narazie nic.W sierpniu pod koniec wakacji jade do Anglii i Szkocji i tam sie rozejrze.Jak nic nie przywioze to zaczne poszukiwania od poczatku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #5 Napisano 5 listopada 2019 Dnia 2.07.2019 o 20:15, 1Ender napisał: @T Z6 Co kupiłeś? Minely wakacje bylem w UK i nic nie kupilem.Jest niedaleko mnie Marantz 67 SE za 500zl.Podobno po modyfikacji zasilania.Byc moze bedzie brzmial nieco inaczej niz 63 ktory nie spodobal mi sie.500 zl to dobra cena jakby o dziwo jego brzmienie mi jednak przypadlo do gustu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #6 Napisano 6 listopada 2019 Miałem ten model. Mnie się podobał jak grał. @T Z6 Posłuchaj trochę dłużej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #7 Napisano 15 listopada 2019 Zmiana koncepcji😄.Juz nie cd a sieciowy.W stylu Pioneer N 50-70 najlepiej minimum A. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #8 Napisano 20 listopada 2019 Decyzja zapadla ostateczna i kupuje Pioneera N 50AE.Wiadomo ze byloby lepiej 70AE ale ta cena....Teraz tylko niech mi ktos da dobra cene😄 i kupujemy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #9 Napisano 25 listopada 2019 Poszukaj używki będzie taniej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #10 Napisano 29 listopada 2019 Uzywki widzialem tylko serii N50 lub N50A.z serii N50AE nigdzie nie znalazlem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slaw0001 #11 Napisano 8 czerwca 2020 aktualne? Dnia 29.11.2019 o 18:21, T Z6 napisał: Uzywki widzialem tylko serii N50 lub N50A.z serii N50AE nigdzie nie znalazlem. aktualne? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #12 Napisano 9 czerwca 2020 A co masz ciekawego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach