Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam. Za jakiś czas mam zamiar kupić soundbar do 3000 zl lub 3tys z hakiem. Będzie on służył do słuchania muzyki, oglądania filmów oraz oglądania meczów. Zastanawiam się nad Jbl Bar 5.1. Czy będzie on dobrym wyborem? 

ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA

-Mam 16 lat i soundbar w zupełności mi wystarczy

-Mój pokój jest mały i nie mam miejsca na kolumny amplituner itp. 

Porszę o szybką odpowiedź 

Edytowano przez poroszek9
Napisano

co chwilę kolego zakładasz nowe tematy o tym samym... już dostałeś informację, że soundbar nie nadaje się do słuchania muzyki. Z tego co piszesz, jesteś młody, a już zamierzasz lekką ręką wywalić 3 koła PLNów w błoto. Z ekonomii pała! ;) 

Napisano

powiem tak, znajommy ma wlasnie JBL sound bar z wielkim subem za troche ponad 3tys , modelu niestety nie pamietam, i jest glosny z mega basem, co do dzwieku i jego jakosci to nie ma to nic wspolnego z kinem premium, 

Napisano

To co mam zrobić jeżeli nie mam miejsca na kolumny? 

3 minuty temu, Markcox napisał:

co chwilę kolego zakładasz nowe tematy o tym samym... już dostałeś informację, że soundbar nie nadaje się do słuchania muzyki. Z tego co piszesz, jesteś młody, a już zamierzasz lekką ręką wywalić 3 koła PLNów w błoto. Z ekonomii pała! ;) 

To co mam zrobić jeżeli nie mam miejsca na kolumny? 

Napisano

skoro na ampli nie ma miejsca, ale na kolumny się znajdzie, to może kolumny aktywne? Chociaż pogłówkuj i pokombinuj, żeby spróbować wygospodarować miejsce zarówno dla kolumn, jak i dla ampli, czy wzmacniacza stereo. To będzie zdecydowanie inna liga w brzmieniu - jeżeli masz wywalić tyle hajsu na soundbar, to lepiej za te pieniądze kup sobie porządny rower, będziesz miał więcej korzyści ;)