marian81d Napisano 7 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2019 Witam Poszukuję osoby lub serwisu zajmującego się naprawą starych wzmacniaczy sony, a konkretnie chodzi mi o model Ta f570Es. Sprzęt ma uszkodzony selector i wzmacniacz przerywa na wejściu phono( na innych źródłach jest ok). Zmiana źródła dźwięku w tym wzmacniaczu odbywa się bezposrednio na tylnej płytce, w ktòrej znajdują się wszystkie wejścia. Więc zakładam, że trzeba byłoby dostać gdzieś całą tylną płytkę, chyba że istnieje jakiś inny sposòb. Przepraszam jeżeli te wyjaśnienia są mało fachowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2019 (edytowany) @marian81d Wejście PHONO - JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE POD GRAMOFON!! Więc podejrzewam, że wzmacniacz jest sprawny. Innych sprzętów poza gramofonem nie podłącza się pod PHONO. Pozdrawiam Edytowano 7 czerwca 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian81d Napisano 7 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2019 (edytowany) Może się nie zrozumieliśmy, wiem do czego służy wejście phono, jak rownież co jest przyczyną problemòw. Do wzmacniacza mam podpięty gramofon technicsa, ktory jest 100% sprawny. Piszę do osòb ktòre znają temat 575, a sam wzmacniacz jest sprawny poza opisanym przeze mnie problemem. Edytowano 7 czerwca 2019 przez marian81d Uzupelnienie tresci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2019 Nie wiem czy muda 44 się tym nie zajmuje. Zapytaj go Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian81d Napisano 11 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2019 Dzięki za info, spròbuje podpytać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts