Cherry Napisano 20 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2019 34 minuty temu, DiBatonio napisał: Trudno powiedzieć, nie słuchałem. Powiem tylko, że akurat to rozwiązanie z silikonowymi "haczykami", które przytrzymują słuchawki na miejscu opierając się o muszlę ucha jak dla mnie nie jest zbyt komfortowe. Dostałem w prezencie takie K&M KM M5 i to rozwiązanie jakoś mi nie leży, kwestia gustu i doboru do własnych małżowin 😁 Szczerze to już mam mieszane uczucia. W sumie przyzwyczaiłam się do adaptera USB-C, moje obecne słuchawki grają bardzo dobrze. Zamówiłam już Xiaomi Youth Wireless jak na Pepperze wrzucił ktoś kupon 1/2 ceny. Ale tak zdecydowanie to chciałabym słuchawki tradycyjnej budowy, bez udziwnień, jakiegoś rozpierania małżowiny, dobre słuchawki to z mojego doświadczenia dobrze się same z siebie trzymają kanału usznego tymi gumkami (mówi się na nie "tipsy"?) i takich bym szukała. Tylko coś z Allegro, Ceneo, albo Chin z dostawą w max 2w Może jakiś współczesny, łatwo dostępny model, chodzi Ci po głowie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 lipca 2019 Podawałem już typy KZ, tam jest w czym wybierać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 lipca 2019 Dnia 20.07.2019 o 12:16, DiBatonio napisał: Trudno powiedzieć, nie słuchałem. Powiem tylko, że akurat to rozwiązanie z silikonowymi "haczykami", które przytrzymują słuchawki na miejscu opierając się o muszlę ucha jak dla mnie nie jest zbyt komfortowe. Dostałem w prezencie takie K&M KM M5 i to rozwiązanie jakoś mi nie leży, kwestia gustu i doboru do własnych małżowin 😁 Gumowe haczyki w MEE Audio X5 można zdjąć, to oddzielna część gumki od tych "właściowych" dokanałowych, ja sama korzystam z nich bez tego ząbka. Nie jestem jego fanką, chociaż znam takich, co niesamowicie sobie chwalą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts