wrednizna Napisano 15 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2019 Dnia 12.07.2019 o 10:37, Marioxxl74 napisał: Spróbuj się potargować z branżą o te Aurory, może się zbliżysz do budżetu 😃. A jeśli nie no to Magnaty albo Melodika bl40mk3,też ciekawe kolumny i powinny się fajnie zgrać z Yamahą. Jadę dzisiaj posłuchać mam nadzieję że coś mi przypasuje podejrzewam że wszystko będzie lepiej grało niż moje podstawki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrednizna Napisano 15 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2019 3 godziny temu, wrednizna napisał: Jadę dzisiaj posłuchać mam nadzieję że coś mi przypasuje podejrzewam że wszystko będzie lepiej grało niż moje podstawki dzwoniłem do jeszcze jednego sklepu aby sprawdzić czy będę miał wszystkie kolumny do odsłuchu i Pan jeszcze powiedział że mam sprawdzić pylon audio sapphire 31 🤣 a miało być tak łatwo dwa modele do porównania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrednizna Napisano 24 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2019 Dnia 11.07.2019 o 08:05, S4Home napisał: Zapraszam po wypożyczenie i wyceny. Dzięki ślicznie grają lepiej niż w salonie w Poznaniu Mogę polecić chłopaków szybko się dogadaliśmy a wysyłka i zabezpieczenie pierwsza klasa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 lipca 2019 Nie ma sprawy. Polecamy się na przyszłość. Pamiętaj masz u nas pełne wsparcie. Dobrego dźwięku pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 24 lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 lipca 2019 To w końcu jakie kolumny wybrałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 lipca 2019 Też jestem ciekawy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 lipca 2019 No zgadujcie:):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 26 lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 lipca 2019 Okaże się jeszcze że wziął napomnianą na koniec Melodikę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 26 lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 lipca 2019 Stawiam na Aurory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 lipca 2019 Udostępnij Napisano 27 lipca 2019 Też stawiam na Aurory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts