Kamil Pałka #1 Napisano 18 sierpnia 2019 Witam forumowiczów. Szukam jakiś dobrych satelitek do amplitunera denon avr-550bt. Na tą chwilę posiadam 5 głośników Eltax utah oraz suba Magnat 320a, niestety ale te satelity nie zbyt nadają się do czegokolwiek... Dlatego pytanie czy do 500zł można kupić jakieś lepsze ??? znalazłem takie > https://allegro.pl/oferta/glosniki-kolumny-surround-taga-harmony-tav-606s-v3-8378465028 czy będą pasować ? może ktoś poleciłby lepsze.. Dzięki za pomoc z góry Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marioxxl74 #2 Napisano 18 sierpnia 2019 To naprawdę dość solidnie głośniki w tym budżecie, dobrze byłoby gdybyś dobrał jeszcze central z tej serii. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Pałka #3 Napisano 18 sierpnia 2019 (edytowany) 33 minuty temu, Marioxxl74 napisał: To naprawdę dość solidnie głośniki w tym budżecie, dobrze byłoby gdybyś dobrał jeszcze central z tej serii. tak co miesiąc będę coś wymieniał bo te ELTAX to boje się dać na 80% bo znów się mogą spalić a jeszcze tak z ciekawości przy tym magnat-cie mam na połowe wszystko a tam dalej jest taki przełącznik do czego on służy? niżej napisane "ON" i dioda zielona Edytowano 18 sierpnia 2019 przez Kamil Pałka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 20 sierpnia 2019 nie wiem czemu się nie nadają ale moim zdaniem z nowych Magnat 202. To seria Monitor Supereme Z używanych dostaniesz Klipscha serii S10/ S20 albo pochodne Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach