Kamil Pałka Napisano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2019 Witam forumowiczów. Szukam jakiś dobrych satelitek do amplitunera denon avr-550bt. Na tą chwilę posiadam 5 głośników Eltax utah oraz suba Magnat 320a, niestety ale te satelity nie zbyt nadają się do czegokolwiek... Dlatego pytanie czy do 500zł można kupić jakieś lepsze ??? znalazłem takie > https://allegro.pl/oferta/glosniki-kolumny-surround-taga-harmony-tav-606s-v3-8378465028 czy będą pasować ? może ktoś poleciłby lepsze.. Dzięki za pomoc z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2019 To naprawdę dość solidnie głośniki w tym budżecie, dobrze byłoby gdybyś dobrał jeszcze central z tej serii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Pałka Napisano 18 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2019 (edytowany) 33 minuty temu, Marioxxl74 napisał: To naprawdę dość solidnie głośniki w tym budżecie, dobrze byłoby gdybyś dobrał jeszcze central z tej serii. tak co miesiąc będę coś wymieniał bo te ELTAX to boje się dać na 80% bo znów się mogą spalić a jeszcze tak z ciekawości przy tym magnat-cie mam na połowe wszystko a tam dalej jest taki przełącznik do czego on służy? niżej napisane "ON" i dioda zielona Edytowano 18 sierpnia 2019 przez Kamil Pałka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2019 nie wiem czemu się nie nadają ale moim zdaniem z nowych Magnat 202. To seria Monitor Supereme Z używanych dostaniesz Klipscha serii S10/ S20 albo pochodne Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts