aenneus Napisano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2019 Cześć. Po raz kolejny zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Obecnie w salonie pod telewizor gra Pioneer a20 i małe Paradigm Atom v7. Że względu na remont muszę je wreszcie ustawić na standach. I tu pytanie: czy nie lepiej je wymienić na jakieś podłogowe kolumny? Salon 22m2. Budżet około 400pln+ moje Paradigm. W oko wpadły mi tannoy v4 i kef iq50. Ale głównie dlatego że mieszczą się używki w budżecie. Jakie inne rozwiązanie proponujecie? A może ktoś chętny na moje Paradigm? Adrian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2019 Do 22 metrów oczywiście lepiej podłogówki. Sprzedaj Paradigmy, bierz wzmacniacz pod pachę i zobacz ( posłuchaj ) co tam jest na OLX w okolicy w budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aenneus Napisano 20 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2019 (edytowany) Właśnie szukam ciekawych opcji, ale nie jest łatwo w Trójmieście. I jeszcze znaleźć coś, co udźwignie mój wzmacniacz. Edytowano 20 sierpnia 2019 przez aenneus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2019 Do 1000 zł dasz rade? Tanoy ale F4, M4, Dali 450, Mission M34i, Klipsch F1,F2 to takie bezpieczne kolumny. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aenneus Napisano 22 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2019 Dzięki za podpowiedzi. A kef iq50? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts