S4Home Napisano 19 września 2019 Udostępnij Napisano 19 września 2019 Świetne kolumny w bardzo, bardzo normalnej cenie. Zapraszam to Ci wyśle cały komplet do testów. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz Napisano 11 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2019 Witam Jestem po teście Yamahy 602 i 803D. Zaznaczam, że nie jestem znawcą, ale różnicę w jakości dźwięku jestem w stanie wychwycić. I taką też wychwyciłem pomiędzy obydwoma amplitunerami Yamahy. Jakby to ująć..... 803 ma to pier..olnięcie A tak na poważnie to naprawdę da się wychwycić głębszy, mocniejszy dźwięk. Zdecydowałem się dopłacić tę różnicę, bo chcę związać się na dłużej z tym sprzętem. Kolumny to Heco Aurora 700. Produkują solidne brzmienie, mi się podoba ta charakterystyka. Generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, Słuchanie muzyki czy też dobrego filmu to całkiem inna bajka niż dotyczas, mnogość funkcji amplitunera to duży plus. Jedno co faktycznie może przeszkadzać w funkcjonalności to "żonglowanie" pilotami, zatem gdyby 803D miała hdmi to byłaby spora zaleta, ale da się przyzwyczaić. Podziękowanie dla ekipy S4home za wypożyczenie sprzętu, który spędził u mnie więcej czasu niż było to ustalone wypożyczenie i testowanie w warunkach docelowych sporo mi pomogło w docelowym wyborze. Teraz czas na zabawy z nowym sprzętem, pozdrowienia dla sąsiadów 😅 pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 października 2019 Udostępnij Napisano 12 października 2019 Dnia 17.09.2019 o 19:17, milosz napisał: hehe, a wg mnie bliżej mi do Onkyo, choć mówię tylko na podstawie przeczytanych testów i opinii Widze, ze odsluch wszystko zweryfikowal i ostatecznie wygrala Yamaha. 19 godzin temu, milosz napisał: Teraz czas na zabawy z nowym sprzętem, pozdrowienia dla sąsiadów 😅 Najwazniejsze, ze Ty jestes zadowolony. Pozdrawiamy sasiadow!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 października 2019 Udostępnij Napisano 14 października 2019 Bardzo dobrze że się na to zdecydowałeś. Odsłuch domowy to docelowo inwestycja. Tylko w ten sposób można zweryfikować brzmienie. Dlatego tym bardziej gratuluję wyboru. Masz u nas pełne wsparcie po sprzedaży pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts